Victoire 'Vicky' Rebecca LeNoir

Viittäkymppiä lähestyvä, ärhäkkä eräeukko.

Description:

Agility d8
Smarts d6
Strength d8
Spirit d6
Vigor d6

Quirk (kissahirviö-“kalajutut”)
Illiterate
Small

Bio:

Vicky vietti nuoruutensa Louisianan bayoulla. Isä oli ranskalainen, muttei ollut paikalla edes nimeksi, eikä äiti jaksanut panostaa tyttärensä elämään, joten Vickyn kasvattamisen hoiti lähinnä ranskalaistaustaisista siirtolaisista koostuva Les Oignons Marrons -jengi. Teinivuotensa Vicky elätti itsensä jengin kanssa pikkurikostelemalla tuntematta sen suurempaa intoa alaa kohtaan. Sen sijaan ajoittaiset karkumatkat soisiin metsikköihin vetosivat nuoren naisen mieleen kovasti.

Parikymppisenä Vicky lähti Louisianasta matkoilleen ja asettui Little Pebblen kylään. Siellä hän on elättänyt itsensä metsästämällä ja opastamalla eksyneitä matkalaisia takaisin reiteille pikkuhiluja vastaan. Kylällä hänet tunnettiin lähinnä metkoista metsästystarinoistaan, joissa harvat uskoivat olevan totuuden perää.

Kaikki muuttui kun Vicky näki Kissan (isolla Koolla) ollessaan metsällä. Kissa oli niin valtava, että se olisi voinut nielaista Vickyn yhtenä suupalana, mutta hän onnistui pakenemaan kuin ihmeen kaupalla. Kissan tappamisesta tuli Vickylle pakkomielle: joka kerta kun hän käy kapakassa esittelee hän piirrosta näkemästään möröstä, mutta harva uskoo häntä. Vicky vannoo näyttävänsä vielä niin epäilijöilleen kuin hirviökissalle. “Jonakin päivänä esittelen täällä sen taljaa!” hän uhoaa kapakan kanta-asukkaille.

Vicky on taitava eränkävijä ja tiedustelija. Hän on myös hyvä ampumaan. Ranskalaistaustaisten gangstereiden kanssa vietetty nuoruus on jättänyt hänelle myös auttavan ranskantaidon.

Victoire 'Vicky' Rebecca LeNoir

tkt-deadlands kalle_viiri